Ensemblet

Linda Fallentin (DK)

Uddannet som skuespiller på Dell’arte School of Physical Theatre i USA med speciale i Melodrama. Medstifter af Theatret Thalias Tjenere. Linda har beskæftiget sig med teater siden 1984 og optrådt i forskelligt omfang både i Danmark og USA. Bl.a. har hun turneret i Californien med Dell’Arte Players Company. I Danmark har hun spillet med i de fleste af Theatret Thalias Tjeneres forestillinger samt instrueret utallige revyer og amatørprojekter. Linda er også en meget efterspurgt underviser i sit fag.

Stephan Vernier (USA)

Uddannet i dramatisk kunst på University of Michigans Residential College, USA med speciale i middelalderlige / renæssance teaterformer, og har diplomer fra både Dell’Arte School of Physical Theatre i Californien og Stage Internazionale della Commedia dell’Arte i Italien. Han har beskæftiget sig med teater siden 1987, og i særdeleshed med masketeater. Udover at være stiftende medlem af Theatret Thalias Tjenere har han i USA medvirket i flere Dell’Arte Players Company produktioner, samt undervist i Danmark, USA, og Italien. Stephan har desuden produceret masker til samtlige forestillinger hos Theatret Thalias Tjenere

Brian Samsboe (DK)

Uddannet som skuespiller på Dell’arte School of Physical Theatre i USA. Han har beskæftiget sig med teater siden 1991 – optrådt i forskelligt omfang både i Danmark og USA. Brian er medstifter af gadeteatret The Dare Devils, som han har turneret med i USA, Canada og Danmark. Han har spillet med i The Dell’Arte Players Company Europaturné af “Mad Love”. Derudover har han spillet en del musicals og Dario Fo. Han har bl.a. optrådt med Dramatiker-Studio, Batida og på Danmarks Radio.

Loz Kaye (UK)

Komponist Laurence (Loz) Kaye er uddannet fra Cambridge Universitet, hvorefter han har arbejdet som komponist, musiker og underviser. Tidligere musikdirektør hos det engelske maskekompagni Horse and Bamboo, hvor han skabte musik til forestillinger som Dance of White Darkness, Visions of Hildegard, Legend of the Creaking Floorboard, Harvest of Ghosts , og andre projekter. Loz har undervejs udviklet et unikt system for samspil mellem musikere og skuespillere, og benytter disse ideer og opdagelser i forbindelse med forestillinger, samt leder kurser i og udenfor Danmark. Han bor nu i Århus, hvor han arbejder som freelance komponist, workshop-leder, og underviser.

Andrew Kim (UK/USA)

Andrew er dukke- og maskemager, performer og instruktør med base i England, hvor han er Kunstnerisk Leder af Thingumajig Theatre. Andrew har skabt og optrådte i dukke og maskeforestillinger, optog og spektakler i over 15 år med In the Heart of the Beast Theatre (USA), Bread & Puppet Theater (USA) og Horse & Bamboo (England). Andrew har studeret traditionel maskedans i Korea og på Bali, maskeudskæring på Bali, og klovn på Dell’Arte School of Physical Theatre . Andrew har også tjent som organisator og ledende kunstner i flere lokalsamfunds-forankret spektakler: han har fungeret sim Kunstnerisk Leder for Islewilde (Vashon, WA, USA), instruktør af Fremont Summer Solstice Pageant (Seattle, USA), Kunstnerisk Leder af Dream Parade (Shijr City, Taiwan), instruktør på Conwy River Festival Lantern Parade and Pageant (Wales) og Finale Instruktør på Liverpool Halloween Lantern Carnival (England).

Helga Rosenfeldt-Olsen (DK)

Helga er uddannet på Dell’Arte International School of Physical Theatre i Californien med en MfA i ensemblebaseret fysisk teater. Hun er også uddannet antropolog med en bachelor grad fra Århus Universitet. Helga har tidligere medvirket i Theatret Thalias Tjeneres forestilling Den Store Bastian i rollen som Tanya, og medvirker i utallige teatre, herunder Teaterministeriet, Hr. Teater, og Teatret Beagle. Derudover er hun freelance underviser i drama, klovn, og meget mere, og har været aktiv indenfor organisationen Clowns Without Borders.

Michael Fields (USA)

Michael er stiftende medlem og kunstnerisk leder af Dell’Arte Players Company i Californien, og har i de sidste år instrueret flere forestillinger i Danmark både hos Theatret Thalias Tjenere, Jomfru Ane Teatret og Gellerupscenen, foruden adskillige produktioner i USA, Holland, og i Sverige. Michael er mesterlærer på Dell’Arte International School of Physical Theatre og har undervist på bl. a. American Conservatory Theatre, California Institute for the Arts, og Hollands nationale teaterskole. Han er også leder af California State Summer School for the Arts teater linie. Michael har været medlem af National Endowment for the Arts Theatre Panel (USA’s Teaterråd), og var udpeget til Californiens Internationale Kunstråd. Han er medlem af Western Alliance of Arts Administrators og Dramatist Guild. Michael var inviteret som foredragsholder ved den første Internationale Mask Conference i Venlo, Holland, sammen med Dario Fo, Donato Sartori, og Jaques LeCoq.

Anna Panduro (DK)

Anna er uddannet på École Philippe Gaulier i London med speciale i klovn og bouffon. Hun er også uddannet dramaturg med en bachelor grad fra Århus Universitet, og dramatikeruddannet på Dramatiker Væksthuset. Anna har medvirket i Theatret Thalias Tjeneres forestillinger: Hr. Helmer går ad Helvede til og Den Store Bastian. Tidligere optræden inkluderer turné i Sverige og Danmark med bouffon cabaret’en Dax för rättvisa, samt flere produktioner på Kaleidoskop i København, bl.a. Dada og On this Planet. Anna er den ene halvdel af Frk. Fracasos Kompagni og hendes dramatiske værker er blevet udgivet og opført på flere sprog. Derudover er hun freelance underviser i drama blandt andet på Teaterbutikken i København.

Sune Abel (DK)

Uddannet som skuespiller på Skuespillerskolen ved Odense Teater, desuden uddannet i fysisk teater ved Dell’Arte School of Physical Theatre, USA, og endvidere på Skuespillergrunduddannelsen ved Michael Chekhov Studio, Århus. Sune har medvirket i forestillinger på bl.a. Himmerlands Teater, Limfjordsteatret, Ålborg Teater og hos Teateriet Apropos og den Fynske Opera. Hans første optræden for musen Thalia var i forestillingen SNART, en selvskabt soloforestilling med masker. Sune har også en hel del undervisningserfaring, bl.a. som lærer og iscenesætter på TeaterTALENT Nord v/ Limfjordsteatret.

 

Tone Haldrup Lorenzen (DK)

Tone er uddannet med en MfA i fysisk teater fra Dell’Arte School of Physical Theatre i Californien, USA.

Hun har deltaget i mange diverse projekter i Danmark, USA, UK og andre steder, herunder Frekvens (156.8) ved teater Fluks og Sit On It! Og Happyland ved Til Lalezar Theatre, som hun er medstifter af. Tone er også medstifter af Cuntscollective, et kompagni der udforsker køn og kønsroller gennem fysisk teater og video.